Thursday, June 30, 2011

asam n jeruk ntuk orang mengandung je ke.??



Assalamualaikum n evening nite ntuk sume orang..

sbenarnye aku tak brape nak ade idea nak tulis ape mlam ni...tapi tulis jugak la ape yang terlintas kat kpale aku ni..sebenrnye aku ngah mkan asam ni..rase mengidam pula mcam orng mengandung so aku beli la asam sringgit due kat psar mlam dkat rumah aku ni..sbenarnye aku ade rase gak nak mkan jeruk tapi susah nak dpat pulak kat perak ni..

asam asam asam..buat dari ape ea..aku pun tak bape sure sngat sebenarnye..mak aku ckap ade yang dari lobak..ade yang dari bawang putih la..yang dari taugeh ade tak.??tak tau la..hehe..tapi aku suke mkan asam lobak tu..ye memang aku ade ckap aku tak mkan sayur kan tapi aku ade mkan dlam bentuk laen contohnye asam la kan..hehehe...


asam jeruk ade tak agaknye.??

slalunye orang yang suke mkan asam ni yang mengandung je kan..tapi kalo laki yang suke mkan mcam aku ni pun dikire mengandung jugak ea..hahah..tapi tapi tapi mkan mkanan msam2 ni tak brape elok sangat ntuk bdan kite..nanti ade je penyakit yang dtang sbab asam ni kan..

~Wassalam~~

3 comments:

Tea said...

hehe.. mau mengandung la tu, tp xbranak2.. kehkeh.. eh, asam lobak? bukan lobak asin kah? eh entah lah, tetiba konfius.. -..-

piko said...

aik nape tak pernah dengar ek even pencinta jeruk yang tegar..

akupunyapasallar said...

>tea-asam lobak yang warne merah mcam janggut 2..hehe..
>piko-x prnah dngar yg mane stu..