Wednesday, June 22, 2011

toughest laptop in MY world..

Ássalamualaikum n evening to all the teachers n fellow fren..today i want to talk about..ceehh..da mcam pidato BI la pulak aku ni kan..pdahal ckap BI memang terabur abis..

ntuk entri ni aku tak nak bebel panjang..nanti ade pulak yang mengate aku ni Mak cik Bedah pulak kalo bebel panjang ni..
sbenarnye aku baru aku teringat yang laptop aku ni dlu pernah jatuh..smpai skarang da bape kali laptop ni asyik terjatuh..
tapi ape yang speselnye laptop ni die masih boleh digunekan smpai skrang even maen game yang extravaganza pun masih mampu lagi..kekebalannye agak tahap Nokia 3310..hmm,,tough kan..

tapi sbelum ni ade la die buat msalah ckit..lmbab la pe la..tapi da ok skrang..its up to u to believe it or not..tpi ssape yang terase nak beli laptop try la pkai mcam aku..ni aku tlong promote ckit psal laptop ni..

COMPAQ PRESARIO CQ42


Ni special features die
* 14-inch HP BrightView Widescreen Display
* Intel Pentium Dual core T4500
* 1GB DDR3 RAM
* 160GB Hard Disk
* DVD Writer with Double Layer Support
* 3 USB 2.0, 1 HDMI, 1 VGA, 1 RJ-11, 1 RJ-45, 1 Stereo headphone-out, 1 Microphone in
* Altec Lansing stereo speakers
* Webcam with Mic
* Wireless LAN 802.11b/g
* Bluetooth
* Card Reader
* 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
* 65 W AC Power Adapter
* Weight: 2.6 kg
* 1 year Warranty

~Wassalam~~

6 comments:

akulah.... said...

laptop pakcik aku lagi tough... dh 10 thn (or myb lebih) dah beratus2 kali jatuh, terhentak.. kene air... tertinggal dlm boot kete(yg sangat panas) dll... dan masih hidop... tp ofkos tech spec dia sangat ketinggalan... haha..

Muhamad Dinie said...

pergh,,cayalah laptop pkcik ko..hahah..XD

super eja said...

laptop rumah aku dh 5 tahun. dh retak2. siap ade part yg pecah and kitaorang selotape jek. haha tapi still internet laju klu on9. and aku tgh guna skang!

NuSaNa NoSa 91 said...

ni compaq jenis baru ke?? =.=

Muhamad Dinie said...

eja>cube ko hmpas lagi skali..bole survive lagi x..hee

Muhamad Dinie said...

nusana>x la baru..lme da kot..