Wednesday, June 29, 2011

mecarut.?oh tidakk..

Assalamualaikum n nite peoples..


#@$%&&...tuut..tuut..haa..kala bab mencarut ni mmang senang je kan nak terkluar dari mulut kite..sory kpade yang jrang mencarut..tapi nowadays mencarut tu da dikire rutin biase la bagi sesetengah orang..

siapa slalu mencarut angkat tangan..aku slalu mencarut jugak ke.??hehe..kdang2 tu biase la..lagi2 bile ngah lepak ngan kawan tapi tapi tapi bile kat rumah baek je kan mulut tu..sume prkataan yang kluar pun sopan2 je..biase la tu dpan family takkan nak mencarut lak kan..




yepp..aku akui mencarut tu berdosa kalo diamik kire dlam agame..sape pun tau kan tapi still ade gak orang yang mencarut dpan public..tak malu ke..so,kat cni aku nak nsihatkan korang sume n diri aku sendiri supaye kurangkan la mencarut tu...bukan elok pun kan...kalo tak pon bile korang nak ckap"bab* ko" korang tukar jadi "ayam ko"..haa..kan sopan ckit kan...kalo tak nak ayam ltak la haiwan laen mcam kerengga ke unta ke biri-biri ke..hehe




4 comments:

faiq said...

unta kambing biri biri betol laaa :DDD

My Name is Mar said...

Ha-ha-ha:D

Wa selalu men tukau2...
WTF- Wa lebih selesa sebut What the Fish!
Bab*- Wa lebih suka sebut Bab 1..
Ha-ha-ha:D
Tapi wa paling ske sebut CIKADAK..
Wa ta tau pa makna dia..

akulah... said...

Fucking tu nama tempat....
Babi tu nama binatang...
Bitch tu anjing betina....
dll.. =)

Muhamad Dinie said...

>faiq-betul ke..
>mar-hahah..cikadak pun tersenarai gak ea..
>im-ko ni memang nak backup prkataan mencarut 2 kn..XD