Sunday, June 12, 2011

Gigiku..!!



~~Assalamualaikum sume sume sume~~

mm..camne nak mule ea..aku pling lmah kalo nak mulekan entri ni..kalo nak tulis karangan wak2 kat skolah dlu pn lembab ckit bile nak mule pendahuluan..mmm,takpe la aku terus skip ke isinye ea..

pagi tadi aku g tgok kartun si Po tu ngan adik aku kat teluk intan..mmm,,lpas tu ape ea..skip..skip..aku masuk la panggung tu ngan adik ak n sblum msuk 2 beli popcorn dlu..smbil dok tergelak2 tngok kartun tu ak tak perasan la yang aku da tergigit biji popcorn yang keras tu..biji mane.??yang tu la..sory tak tau nak describe camne..pndai2 la korang bayangkn ea...

kruuk..kruukk..bunyi gigi aku pecah..aku ingatkan biji tu cume tersekat kat celah gigi..rupenye bile aku kuarkn dari mulut tengok serpihan gigi ak pun ade skali..adoii...tapi gigi aku tu cume pecah je ea bkannye mcam dlam gmbar ni..


tak la smao camtu ea..lgipun yg pecah tu gigi blakg..so,tak de la nmpak teruk sngat kan..haha..tapi sume ni disebabkan evil popcorn tuh..


kalo aku tak mkan popcorn tu kan bgus..tak yah la aku nak g buat appointment ngan dentist ntuk tmpal gigi aku ni lagi skali..btw,tq sbab gunekan mase korg ntuk bace entri aku ntuk mlam ni..

~~Wassalam~~

3 comments:

akulah.... said...

kalau ko x makan popcorn tu pon gigi kau akn pecah sbb mkn bende lain gak... baik la tau awal2 time ko tgh free ni...

Muhamad Dinie said...

2 la psal..da pcah sblum ni wak2 kat matrik..ni pcah lg skali..

akulah.... said...

tula.. x cukup kalsium dan x gosok gigi btol2.... =P