Friday, July 1, 2011

hush..geramnye..


Assalamualaikum n evening..

Onion Head (Large) 28


rase geram ni sbenarnye dari smalam lagi..geram ngan sape.??ngan hamster aku ke.??no no no..aku geram ngan blog ni..mcam ni citenye..aku buat blog ni gune email yahoo..then tanpa aku tau rupenye google da nak block blog sesape yang gunekan email slain dari google mail..maksudnye die nak kite gune gmail la kan..aku pun tak sure ape yang aku tulis ni betul ke tak tapi lebih kurang cam2 la.


tak tau la diorang nak mule block bile tapi mlam tadi tetibe aku tak leh nak bukak blog aku..rupenye disebabkn msalah ni la..yang aku agak geram sbab nape die tak kuarkan notis ke or buat iklan kat tv3 ke bagitau psal bende ni..tak psal2 aku gelabah tengok blog aku da hilang..





aku search search search n search lagi then aku terjumpe la blog sorang makhluk Tuhan ni..die ade bagitau camne nak btulkan balik..tapi msalahnye kalo ikut care yang bro tu ajar nanti kene follow balik blog yang kite da folllow sblum ni..hmm,mnambah keje la namenye kan tapi tak pe asalkan aku boleh teruskan mnulis kat cni..tq tq tq..

~Wassalam~~

2 comments:

aisatti hakim said...

cayalah! keep on blogging!yahh! :D

m.dinie said...

yeeeaaahhh!!!