Sunday, July 3, 2011

geramnye.!!


Ãssalamualaikum n evening peoples.!!

kau.!!aku geram nganko tadi wahai pengadil.!!ntah pape je la die ni..sory,aku ngah ckap psal pengadil prlawanan Taiwan vs M`sia tadi...da tak de keje laen rasenye dok bagi penalti smpai 3 kat taiwan tu pasal..

agak hangin la aku smpai goal keeper m`sia pon kene kad kuning..bukannye slah die pon....hish,,nasib aku tak maen tadi..kalo tak sia2 je kene sepaak ngan aku pengadil tu..hehehe..




pape hal pun m`sia layak ke pusingan sterusnye wlaupun game tadi klah 2-3 ngan taiwan..hahah..

~Wassalam~~

7 comments:

piko said...

sabar sabar... even tak tengok game tadi tapi tetap rasa marah tu macam ada.. :D

m.dinie said...

haha..kalo tgok td mesti rse lgi gram..XD

~sHy~ said...

tu la pasal..keeper cam #$%^&*(..tp gol Malaysia world class punya..huhu

m.dinie said...

gol m`sia terbaaeek kn..haha..XD

miss inna said...

sabar jer...haha!
tp biasalah tu, penonton selalu lebih emosi dr pemain nie..anyway, bangga jg inna dgn pencapaian team Malaysia nie...^^

m.dinie said...

bgus la inna..kate org m`sia msti la bangge kan,,

aisatti hakim said...

mematangkan player malaysia gak,even under pressure pun kan :D