Sunday, July 17, 2011

Boona & Boonie

Assalamualaikun n evening sume readers..

ari ni aku nak share something ngan korang sume..aku ngah tengok cite ni haa..

Boona & Boonie

haha..bole tahan gak la cite ni..cite ni aku syorkan ntuk para people yang takde keje waktu2 camni..
so,daripade terkangkang je kat rumah baek tngok cite ni kat tv9..

sbenarnye ade satu bende yang suke pasal cite ni..bukan heroinnye ataupun tajuknye yang pelik tapi lagu tema untuk cite ni..sumpah klakar lagu die..kalo tak caye cube korang dngar sndiri kat tv9 skarang..cpatla sementare tengah tayang kat tv..in case miss mlam ni tengok la esok ad rasenye pkul 8.30 p.m..

tu je aku nak share ntuk ari ni..chow~~

4 comments:

Tea said...

hee. bukan peminat tv. memang payah betol nk tgk cerita cmni. sian tea. -.-

mr.dinie said...

ouh..anda spesis yg cam2 ea..hehe

~NieZa~ said...

cam best jak...
uhukhh~ xdpt tngk tv kat hostel ~.~

mr.dinie said...

balik rumah nnt tengok la..haha..XD