Thursday, July 28, 2011

game yang kurang memberansangkan..

Assalamualaikum n malam semua pembace..


kpada yang tak tengok bola tadi ni aku nak gtau kputusannye..untuk perlawanan mlam ni Malaysia seri ngan Singapura but secara aggregate Malaysia kalah ngan S`pura 6-4..sngat menyedihkan kan..


well,setiap kali aku tengok perlawanan bola mesti ade bende yang buatkan aku geram nak mampos sampai rase mcam nak msuk tv tu n sepak sape yang carik pasal..


bende pertame yang aku tak puas ati or hampa adelah ngan peminat M`sia sendiri..nape ea.??tak sangke masih ade lagi beruk2 yang suke bermain laser yang disuluh kat player..yang aku perasan ade 2-3 kali goal keeper S`pura kene laser ngan penonton..korang sedia maklum la yek camne rupe laser tu..bukan yang otromen dok pkai tu ea..lebih kurang camni la..


come on la fan M`sia..takde sportmanship btul la sape yang dok suloh2 tu..haish.,tak tau la nak cakap pe g..


2nd thing yang aku bengang psal game malam ni ialah player S`pore yang macam bapok..adooi,,sumpah rase mcam masuk tv tu then sepak kpale sorang2..ade ke kene tackle ckit da terlentang..kalo bangun cepat2 ok la jugak..ni tak,dok golek2 kat situ sampai referee datang..buang mase betul la ko ni brader..fuhh,memang berasap gak la kpale aku ngan bapak aku bile tengok diorang berlakon camtu..lakonan Drogba pon kalah aku rase..


tapi something yang aku tabik mlam ni ialah semangat team M`sia..yeaahh!!!go M`sia.!!n game yang player kite tunjuk memang goooooddd....terutamenye Kunalan n Syafie Sali..tabik up ckit untuk tem M`sia..hahah..


tu je la..pape hal pon Majulah Sukan untuk Negare..


~Choww~~

6 comments:

hamzah ian said...

pakat duk main laser.. alaahi..

mr.dinie said...

@hamzah ian
2 la pasal..

amirulspurs said...

eja nama salah. SAFIE Sali brooo. hee :)

Rozuan Ismail said...

perasan jugak yang laser kena dekat penjaga goal singapore.sangat tak profesional penonton kita.

mr.dinie said...

@amirulspurs
ouh..x perasan pulok..

mr.dinie said...

@Rozuan Ismail
tau x pe..