Monday, July 25, 2011

soalan bodo* ke ni.??

Assalamualaikum n nite readers..


ni entri last sbelom nak masuk tido..awal lagi ea..tak pe la skali skale tido awal pe salahnye kan..


ok rasenye ramai yang slalu ditanye ngan soalan yang ntah pape kan..dengan kate lainnye soalan bodo la kan..soalan bodo ni camne.??same ngan soalan objektif dalam paper SPM ke.??hee,,lbih kurang la..gurau jee..



antare soalan nye camni la..


Situasi 1..

Korang baru potong rambut semalam n roomate korang tanye,"Ko baru potong rambutke.?"

Jawapan yg diharuskan,"Eh,bile pulak,,rambut aku mane pernah panjang sejak dari lahir."


Situasi 2..

Korang sedang makan roti canai ngan family then dtang sorang member lalu tanye,"ngah makan roti canai ke bro.?"

Dengan selambenye korang jawabla,"Mane ade.Aku ngah maen golf ni.Tak nmpak ke."


Situasi 3..

Sambil membawa sebiji bakul yang penuh pakaiann on the way ke mesin basuh n rakan korang tegur,"Aik basuh baju nampak.?"

Jawabla,"Oh ye ke aku tak perasan pulak..badan aku gerak sendiri."




haha..sume yang diatas hanye gurauan sebelum tido hehe..harap maklum..


~Wassalam~~

1 comment:

Miss A said...

hahaha,lawak hilang stress ni! hehe nite!