Friday, July 15, 2011

topik terHANGAT.!!


Assalamualaikum n petang sume..


topik mlam ni tak la panas sangat sebenarnye..hot pon tak..kalo budak sebaye ngan aku mesti dok sibuk cakap pasal bene ni..haha..sori mengarut terlebih..


hmm..seperti yang anda anda anda sedie maklum yang result UPU da kluar tengahari tadi..aku rase aku orang terakhir kot yang update psal ni..sesape yang tak cek lagi tu elokla g la cek...jgan dok buat tak tau je..


bagi yang dapat pe yang diorang mintak tahniah dari aku..yang tak dapat tu tak pe la cube tahun depan..hehe gurau je..aku dpat ke tak ea..mmm..alhamdulillah dapat second choice aku dlam borang tu...dapat la sambung kat UM..hehe..sukenye..


tapi tapi tapi bagi aku la kan blaja kat mane2 pon same..asalkan dpat sambung blaja kan..tapi yang blaja kat U yang femes po bile kuar nanti tak tentu jugak dpat job yang die nak...kalo tak bernasib baik tanam anggur je la kat rumah tu..hee..



~Wassalam~~

5 comments:

amirulspurs said...

dpt apa weyh hg?

m.dinie said...

dpa UM la pau..

akulah... said...

maksud pau dpt course apa DINIE

m.dinie said...

ohh baikk..genetik n bio molekul..

amirulspurs said...

im jugak tlg tny kan. masehh im. haha