Saturday, July 30, 2011

pabila menjelang ari puase..




Assalamualaikum n slamat pagi semua..
da kire pagi la ni kan..


hehe
puase pon da dekat..setapak 2 tapak lagi da mule puase..
nanti bile puase ni mule la fenomena baru kat FB nnt..
kalo sblum ni korang tulis 'HAHA' dlam ruang komen tu
tapi lepas ni mule la gelak 'HAGAHAGA' pulak bile puase ni..




nape boleh gelak camtu.??
oleh kerane dahaga yang melampau waktu puase ni
so,gelak korang pon akan terikut dahaga gak kan..


tu je nak ngarut sbelum tidur
have a nice sleep kpade yang tak tido lagi
ZzZzZzz..


eh jap
SELAMAT BERPUASE KPADE SEMUA UMAT ISLAM SLURUH DUNIE TERMASUK YANG MENYOROK KAT BELAKANG TEMBOK TU..

2 comments:

super eja said...

dinie, selamat berpuasa jugak!

mr.dinie said...

@super eja
slamat puase gak eja..