Sunday, August 21, 2011

se-terawih di kampungku..



Assalamualaikum n petang..


cuace kat tempat aku ni da mule nak dentum-dentam..sbelum mak aku bising sruh aku tutop laptop baik aku tulis satu entri..cepat...cepat...


ok,ade sesape perasan yang smalam aku tak tulis pape entri tak.??takde sorang pon..hmm,,baiklah...hehe..bukannye aku mlas tapi aku balik kampong aku kat Lambor Kanan..korang tak tau kot kat mne kampong aku ni..




tak kesah la tau ke tak sebab aku bukannye nak cite kedudukan kampong aku kat Google map..smalam turn moreh atok aku so ramai2 la balik kampong ntuk tlong pe yang patot..bile mlam g la solat terawih kat surau kampong tu..sbelum pergi tu aku dok terbayang la yang imam tu da tue n bacaannye pon lemah gemalai...




rupenye tanggapan aku salah..tok bilal nye sumpah bace laju tahap xtrim..tatatatatatat..mcam bunyi mesin gun laju die..sumpah aku tak tipu..aku kagum gak la wlaupon major jemaah malam tu orang tue2 yang pringkat atuk2 tapi diorang still bersemangat melaungkan selawat2 waktu terwih tu..aku rase kalah kat taman aku ni..


kesimpulannye(mcam buat krangan pulak),lagi best buat terawih kat kmpong aku tu kalo nak banding ngan surau kat taman aku ni..


::WASSALAM::

2 comments:

Run Away said...

bek tutup cepet2 tau....sy dulu kalau guruh wat tak tau jew...tapi awieh tu penah kene sambar...laptop pun padam nak on balik tak leh...sib bek lepas buka batry on balik baru ok...dah serik rasa tau...;d

mr.dinie said...

@Run Away
x kuat sngat guruh tadi..smpat jugak tulis..hee..XD