Friday, August 19, 2011

aku seorang yang pangkah politik M`sia



Assalamualaikum n petang..


yaa..aku disini mengaku yang aku tak suke perihal politik yang berlangsung di dalam M`sia ini..atas beberape sbab termasuk la seperti perangai kebudak budakan para2 yang terlibat yang asyik nak bergaduh satu same lain demi untuk mendpatkan pangkat, name, kuase. n sbagainye tanpe mempedulikan rakyat seperti daku ni..huhu


mungkin ade yang ckap aku membuatkan kesimpulan yang salah..i don`t judge the book based on it`s cover..inilah pendapat aku buat mase skarang..tidak ku sokong pembangkang mahupun pihak kerajaan.


tq sbab abiskan mase anda selame lebih kurang 25 saat ntuk bace entri ku ini..


WASSALAM


2 comments:

My Name is Mar said...

Memang lah.. tapi still kita sebagai rakyat MALAYSIA, kena juga ambil tahu pasal POLITIK..
Let say, kita tak pergi MENGUNDI even dah cukup umur sebab kita tak suka POLITIK,
Kalau kata pemerintah jatuh kepada yang TAK BETUL,
Pasti akan menyusahkan kita.
Kena ubah sikit PEMIKIRAN tu,baiii..
Aku pun tak suka juga tapi aku ambil tahu.
Aku taknak tengok MALAYSIA hancur..

mr.dinie said...

@My Name is Martq 4 ur opinion..betul jugak pe yg Mar ckap tu..kite sume ade tanggungjawab sbagai rakyat..maybe bukan mase aku ntuk masuk campur hal ni..hehe..mksud aku x ckup umor lg..(^,^)v