Wednesday, August 17, 2011

makan angin jap..



Assalamualaikum n malam malam semua..



ok..kite tengok pe yang menarik untuk ditulis malam ni...searching..searching..searching..

No Result Found..


ouh ye sebelum terlupe..dalam entri aku yang lepas aku ade cakap yang aku rase bapak segan kan..entri yang mane.??yang ni haa..


sebab pe aku segan sngat malam semalam..bukan sebab sluar aku terkoyak ea tapi sebab aku ade join satu G.A ni..disebabkan terover excited ntuk join aku pon join la tanpe tengok hadiahnye..


bukan nak cakap yang aku ni gilekan hadiah ea..sbabnye lpas aku join tu baru aku bukak page yang bahagian hadiah...rupe2nye hadiahnye lebih kepade ke-prempuan-an je..ohh..tidaak..memang da tak tau nak buat pe then slumber je la smpai skrang..jap,tapi ade jugak yg tidak berunsur prempuan..hehe


Onion Head (Large) 18



aku rase yang pemilik blog tu konfem gelak bile die tengok ade laki yang masuk..sedihnye rase ati ni..huhu..btw kalo korang nak tau hadiah pe yang aku maksudkan klik sini..pesanku buat semua,kalo nak join tu bace btul2 ea..jngan jadi cam aku ni..hehe..


:.:SEKIAN:.:


2 comments:

fiq. said...

uwa,, malunye, but its ok pe mr dinie, kalau menang happy jugak sebba anda jadi pemenang, cume, bagi el chance kat kaum hawa,,, hurm, kalau dapat dress tu best gak,,haha

mr.dinie said...

@fiq.
eheh..mmg malu ni..XD