Monday, May 14, 2012

A memory to be treasured : Pangkor



Assalamualaikum n selamat pagi readers


lately aku agak sibuk ngan assignment yang melambak
ditambah lagi ngan masalah2 lain yang tetiba timbul ntah dari mana


jadi, sejurus dengan itu aku pun ambil keputusan untuk join member aku ke pangkor
mula2 plan nak balik kg weekend lepas tapi cancel
i prefer lepak-ing kat pangkor 
hahahaha
bukan sebab tak suka balik rumah 
tapi
peluang bercuti free ni jangan disia-siakn ye tak



so me and my frens bermalam kat pangkor selama 2 hari 1 malam
actually pergi ni under program kolej
so aku pun menyelit je lah 
dengan niat mengambil kesempatan 
HaHaHaHa


so untuk entri kali ni aku nak citekan experience aku dalam bentuk visual
sebab kalo aku buat karangan ada yang tertido waktu baca entri aku ni kan

enjoy the pic


ni waktu atas feri/bot..bertolak dari jeti marina



pangkor..berlatarbelakangkan kg nelayan


berfutsal ngan budak kg kat situ


bersiar-siar di tepi pantai


bajet cover novel


anak sapo la ni..HaHaHa


bersukaneka dengan kekanak


mumia tidu tandas..HaHaHa


terpaksa join sebab nak cukupkan peserta

singgah sebelum balik


tertembung ngan UKM waktu otw balik


tu je la aku nak cite kali ni
have a nice day


::WASSALAM::






5 comments:

Jo-Blogger said...

bestkan kalo pegi pangkor?mandi laut dan beriadah..singgah sini ye dan follow.

[PCL] said...

have a nice day juga utk kamu...pcl tinggal je kat Perak tp Pangkor pn blm singgah...*malu :P

mr.dinie said...

@jo mmg best..lgpun free kn..hahah
@PCL sy pon dok perak gak tapi ni baru 2nd time dtg pangkor..hee

Seri Teja Aulia said...

untunglarrrr..

mr.dinie said...

@Seri Teja Aulia mmg untung pon..hahaha