Thursday, October 6, 2011

lelaki ni sume camni ke haa.?



Assalamualaikum n petang-petang semua


hmm..
kalo ikutkan kelendar da lbih kurang sebulan aku tak menulis pape kat blog aku ni..
so ari ni tergerak la hati aku ntuk merapu ckit kat blog yang usang ni..


actually baru balik jogging keliling UM ni..
agak besar la bagi aku tempat ni
tapi kawan ak cakap UITM puncak alam lagi besar dari UM..
betul ke..??O,o

tak kisah la sape yang besar
bukannye nak menang award pon kan..
banyak bende aku nak cite ngan korang
tapi kalo da mule cite smpai esok pon tak abis lagi..
hahahahaha..XD

mm..jap...
aku da lupe nak tulis ape tadi..


loading..


loading..


loading..



LOADING COMPLETED.!!


haaa..baru ingat balik aku nak tulis ape lpas ak tengok tajuk entri ni..
wlaupun da tersimpang ckit dari tajuk asal..


ari tu aku ade sembang ngan senior ak kat cni..


berikut adalah dialog aku ngan dia..:

Emy : wei,aku pelik la tengok budak laki ngan korang ni..

Aku : pelik pehal plak..

Emy : ye la budak laki slalunye lebih slalu cenderung gunakan ke`tough`an diorang ni ntuk mengorat prempuan..diorang ingat sume prempuan suke ke laki cam2..

Aku : ??mmm..aaaa..mmm..tak sume laki cam2 kot..hahaha..


mm..nmpak tak pe yang aku cube nak tnjukkan..
ni prbualan betul ea..bukannye aku reka2 ok..

so,pkir2 kan la..
aku no comment..
hahaha


::WASSALAM::




4 comments:

whitecappuccino said...

cita rasa orang kan berbeza..

aisatti hakim said...

kite tak paham la awak.hikhikhik :D

mr.dinie said...

@whitecappuccino betul betul betul..

mr.dinie said...

@aisatti hakim x fham x pe la awak oii...hahahaXD