Saturday, October 15, 2011

mess up..



Assalamualaikum n selamat malam


well
da lama kan aku tak tulis kat blog ni
kesian aku tengok blog aku ni


recently
otak aku agak serabut gak
bukan serabut pasal prempuan je
tapi ada la msalah laen yang dtang kat aku bertubi2 ni


so
terpaksa la aku me-release-kan sume ke-tension-an aku tu kat blog ni..
sesiapa yg lmah smangat diharap tak meneruskan bacaan
kerana akan mengandungi unsur2 18SX



hahah
just joking
aku ni bukannye pnulis cite lucah k

dengan ini aku nak me-release-kan msalah aku kat sini


5


4


3


2


1


FUHHHHHHHHHHHHHH!!!!


huuh
puas gak hati aku dapat luahkan probs kat cni

hahahah..



Berikut adalah masalah yang buat aku kusut sepanjang minggu.:

1. biasiwa jpa

oleh kerana kusut nk urus psal dokumen yg diorg nk..smpai wak2 tido pun aku mimpikan psal dokumen 2..kronik tak.?hahah


2. duit

haa..msalah ni mmg aku tak bole nak elak sejak dari aku lahir lagi..well,aku bukan org snang.based on rumors yg aku dengar pasal jpa punya duit ntuk sem 1 msuk wak2 sem2..so,ntuk sem 1 ni aku terpakse la saving ckit ntuk bayar yuran sem 1.


3. orang

yang ni malas ak nak spesifik kan sape gerangan orang ni tapi yang penting bukan orang2 la ea..hahaha




tu je la msalah aku
haha
mengarut kan
sori la amik masa korang bace entri ak yang biase2 je ni
really appreciate


::WASSALAM::


2 comments:

xanders.co said...

masalah dgn org tu, aku ke?

alaaa, kan Um takda koop?boleh aku tolong masalah duit kau tu. hee

mr.dinie said...

@xanders.co hahah..bukan ko la pau..btw,kat cni ade koop..mai la cni tlong duit-kan..hahha