Saturday, April 16, 2011

sikit lagi..

Assalamualaikum..
mmm.
da lame gak aku tak menaip kat blog aku ni..
aku ade terbace satu blog brader ni..
die ckap pasal masalh penggunaan `x` untuk menggantikn `tak`,

mm..
kadang2 aku terpkir gak sebenarnye sape la cipta shortfrm `x` ni..
aku tabik jugak la kat pencipta nye sbab skarang ni sangat meluas org yang gunekan,,
mule dari gune dlam sms,pastu dalam surat..then, waktu blogging..
dan yg paling teruk bile gune dalam urusan rasmi..
agak2 la ckit nak gune pun..

terime kasih la kpd pemilik blog yang ak bace 2..
scare tak langsung aku pun terase sbenarnye..
n aku sedang cube membaiki pnulisan aku ntuk blog ni..
bile ak tgok post ak yang sblum ni..
fuhh..bleh than gak teruknye..
mcam budak yang bru belajar menulis..

sbenarnye exam pun tak abis g..
2 more paper 2 go..
ckit je lagi kan..
k la..nak smbung study..haha..


wassalam~~

1 comment:

asmazuki said...

xxxxxxxxxx..... :D