Wednesday, February 23, 2011

untitled.!.!

mmm...
da lame jugak la aku x post pape dekat blog ni..
ok..
sebenarnye aku nak gtau smething ni..
penting jugak la bende ni..(alah poyonye ko ni,,2 pun nak gtau)
suke ati aku lah kan..
sebenarnye...
aku ANTI-SAYUR..
aku tak makan SAYURRR!!..
so..
stop la nak pelawa aku makan sayur yang dibenci aku ok..
aku cume makan satu jenis sayur je..
iaitu sayur bayam..
tak tau la knape aku makan sayur ni je..
mmm..
maybe sbab pengaruh kartun ni kot..


popeye!!

tapi ntah la..
maybe aku dlahirkan untuk sayur ni je kot..
mmm..
2 je lah aku nak mengarut untuk kali ni...

wassalam~~




6 comments:

Fyda KirOrO said...

aha,same larh kte...fida pOn x mkn sayur sngat...cume kacang panjang jek yg bOle telan..haha...

Muhamad Dinie said...

haha..kite dari spesis yg same la ni kn..

amirulspurs said...

aku taw. ak teringat bila kat teres. hg mkn mst byk gila syur ltk tepi...

Muhamad Dinie said...

ko ingat lgi ye pau..

super eja said...

aku tak makan ape2 sayur . and aku suke popeye !

Muhamad Dinie said...

x sngke ko mcam aku gak eja..
bole geng la pasni..