Tuesday, February 8, 2011

split personality..

da malam2 camni mule la fikiran aku melayang..
kadang2 aku terfikir betul ke aku ni sombong..
tapi aku rase aku ok je ngan sume orang..
ade ssorang ckap yang aku ni ade split personality..
die cakap aku ni ok je bile dalam phone..
tapi bile kat luar..
huh,,
memang sombong..
x boleh dibawak sembang..
mmm..
maybe ade betul kot ape yang die cakap 2..
maybe aku ni jenis yang susah bergaul..
susah nak dibawak bersembang..
tapi aku rase aku ok je kot..
tapi ngan orang yang rapat dengan aku je la kot..
x tau la nak buat camne lagi..
da diri aku ni mcamni kan..
redha sdah..

wassalam~~

4 comments: