Sunday, August 12, 2012

kemalasan untuk menulis.!!



Assalamualaikum n selamat petang semua



setelah berkurun lama ku biarkan blog ini menyepi
kini insyaallah akan ku teruskan untuk menulis macam dulu kala
bukan niat dihati untuk meninggalkan blog ini
tapi
masalah internet yang membuatkan aku lama tak online
hahahaha


so
macam biasa takde pape yang nak distory
sekarang pon da msuk 10 terakhir ramadhan
rajin2kan lah diri kita ni buat ibadat
bukan selalu kan jumpa ramadhan ni
maybe tahun depan tak sempat jumpa ke
aishh..insyaallah kalo ada  rezeki jumpa la lagi bulan puasa next year kan


rasanya tak terlambat lagi kan nak ucapkan selamat berpuasa
kepada semua umat islam di atas muka bumi ni
haaa
actually last year aku ada dapat beberapa kad raya dari blogger
niat dihati nak hantar kad raya kat blogger yang lain tahun ni
tapi hajatku tidak kesampaian
atas sebab takde masa sibuk sangat dok mengepam minyak
takpe la
kalau ada kelapangan tahun depan aku send kad raya kat rerakan blogger
barulah meriah ye dak


honestly
aku rasa raya sekarang kurang meriah 
sebab
kurangya aktiviti menghantar kad raya kat kengkawan n sedara mara
semua lebih prefer sms or e-kad raya
yang akan lebih senang untuk di-ter-delete-kan
tak macam kad raya
bole tahan lama kalo disimpan dengan elok
kan kan??


haaa
ni gambar salah satu kad raya yang rakan blogger bagi
tak tau la tuan yang menghantar ingat lagi ke tak





sori gambar tak bape nak clear sangat
dapat baca tak ape die tulis
takyah baca pun takpe


tu je la
kbye


::WASSALAM::

 

1 comment:

Rozuan Ismail said...

wah, dapat kad raya ye.mesti senyum lebar.