Wednesday, August 15, 2012

Jadual Masa Penggunaan Lebuhraya Utara Selatan



Assalamualaikum n selamat petang



kat sini ada something untuk dishare
untuk sesape yang plan untuk pulang ke kampung masing2
dengan melalui Lebuhraya Utara Selatan


aku baru jumpa jadual ni tadi
rasenya da lame kot jadual ni cuma aku baru perasan
hahaha
nah tengok la




nampak clear tak.?
kalo tak clear save dulu pic ni pastu tengok kemudian


so
plan la perjalanan balik kampung 
supaya takde la stuck dalam jam berjam2 kan
aku pun nak balik raya johor tahun ni
so kena take note jugak la dengan benda camni kan



::CHOWW::


2 comments:

-meeSUPERGIRL- said...

tatau pulak ad ni .. bagos betul ..

mr.dinie said...

kat paper metro pn ad kluar ari ni..