Sunday, May 29, 2011

idola para lelaki di M`sia..


Assalamualaikum..

Haaa..Sebenarnye ari ni ak nak cakap pasal sorang artis laki m`sia yg bakal kahwin lagi untuk mencukupkan quota isteri..hihihi..mmm,mestilah abg salih yaacob kan..eh,jap jap..entri aku kali ni bkannye sbab nak bergosip ea..plus,aku bukannya jenis yang bergosip ea..sory ckit..

choop,,point aku kat cni ialah aku respek die sebagai ikon LELAKI MASKULIN YANG MASTER DALAM BERPOLIGAMI...haa..aku rase rmai laki kat luar sane yang teringin sangat nak jadi ngan abang kite sorang ni kan..
ye la,bkan je dpat kawin 4 tapi rumah tangge die bahagie je kan smpai skarang..ye ke bahagie.?boleh dikatekan cam2 jugak la kan..

so,,mesti laki2 kat luar sane tertanye-tanye ape la rahsienye ntuk pasang lebih ckit ni..based pe yang ak bace temuramah yang dibuat..

Antara rahsia-rahsia yang aku dpt ialah :

1) Kene pandai jage hati perempuan
2) Jangan cakap-cakap berapi,tapi apa pun tarak..
3) Ilmu ngan pengalaman hidup kene banyak.
4) Tapi jangan dok amik hak org laen pulak.
5) Be your self untuk pikat perempuan
6) Doa banyak-banyak supaya dapat jodoh yang baek..

hehe..tu je la tips yang aku dapat untuk dishare ngan laki-laki yang berhajat nak pasang laen..hehe..aku tak termasuk la ea..

~~Wassalam~~

2 comments:

zureen said...

nak jaga 1 pun susah, ada hati nk jaga 4 org.. hehe

Muhamad Dinie said...

haha..blum cube blum tau..hee